Stichting Buurtschap Doesburger Eng
 

Activiteiten en Nieuws

Activiteitenagenda

27-12-2023
Midwinterwandeling
Rondwandeling door de Doesburger Eng, met onderweg korte optredens van midwinterhoornblazers en een a-capellakoor. Start-/eindpunt: terrein rondom de Doesburgermolen   Meer


Nieuws


Terug naar overzicht

27-04-2022

Albert van Weerdenburg onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Op 26 april 2022 heeft Albert van Weerdenburg een lintje ontvangen en is hij Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit onder andere vanwege zijn langdurige inzet voor de Stichting Buurtschap Doesburger Eng, waarvan hij 11 jaar secretaris is geweest. Hierbij de tekst zoals uitgesproken door burgemeester Rene Verhulst:
Albert van Weerdenburg was vanaf 2006 negen jaar penningmeester bij de Edese afdeling van de vereniging Groei en Bloei. Aansluitend was hij zes jaar lid van de kascommissie. Later heeft Albert zich regelmatig ingezet voor pr-activiteiten, was hij gastheer, bemenste hij een kraam of verrichtte hij hand-en-spandiensten. Albert is al elf jaar secretaris bij de stichting Buurtschap Doesburger Eng. Hij vervult een belangrijke regierol bij terugkerende grote activiteiten. Albert was vanaf het begin betrokken bij het initiatief, om het klompenpad ‘het Doesburgermolenpad’ in zijn woongebied te realiseren. Hij is coördinator van en vrijwilliger in de werkgroep die het Doesburgermolenpad onderhoudt. Ook heeft hij geholpen bij de aansluiting van de route op onder andere de woonwijk Kernhem en het klompenpad Turfvelderpad.

 lintjesregen-Ede-2022-1.jpg
 IMG-20220427-WA0000.jpg


Terug naar overzicht