Stichting Buurtschap Doesburger Eng
 

Activiteiten en Nieuws

Activiteitenagenda

27-12-2023
Midwinterwandeling
Rondwandeling door de Doesburger Eng, met onderweg korte optredens van midwinterhoornblazers en een a-capellakoor. Start-/eindpunt: terrein rondom de Doesburgermolen   Meer


Nieuws


Terug naar overzicht

21-02-2022

Nieuw Ede Doet initiatief voor Doesburger Eng

Ede Doet
Binnenkort ontvangen alle woonadressen in de gemeente Ede weer een Ede Doet cheque. Daarmee kunnen bewonersinitiatieven worden ondersteund.
Initiatief picknickbank bij Doesburgermolen
Bij de Doesburgermolen, nabij het Doesburgermolenpad (klompenpad), is de bestaande picknickbank aan vervanging toe. Hij is al wel gerepareerd. Echter voor de zomer 2022 zou de Stichting Buurtschap Doesburger Eng de bank graag vervangen door een nieuwe robuuste van Douglashout gemaakt Picknickbank.
De picknickbank zouden wij kant en klaar kunnen kopen. Onze picknickbank zal echter door onze buurtgenoten van 50/50 Workcenter worden gemaakt en geplaatst. 50/50 Workcenter is een onafhankelijk onderdeel van het Leger Des Heils, die mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt helpt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.
Meer informatie
Meer informatie over dit initiatief, en over de mogelijkheid om uw cheque aan dit doel te doneren, vindt u hier: https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=2775Terug naar overzicht